• florarie online

 • livrare flori in bucuresti

 • 0755 138 138

Prezentare termeni si conditii

Termeni si conditii 

www.purpleflowers.ro

 

Iti multumim pentru interesul fata de creatiile noastre!

 

1 GENERAL

 

Magazinul online www.purpleflowers.ro este administrat si detinut de

SC SUNTIME EVENTS SRL

Nr. ORC/an: J40/380/2012

CUI: RO29550436

Sediu: Str. Lanariei, Nr. 148, Ap.1, S4, Bucuresti

Punct de lucru: Str. Wolfgang Amadeus Mozart, Nr. 1B, S2, Bucuresti

IBAN: RO54 RZBR 0000 0600 1544 2597

Banca: Raiffeisen Bank Ag. Dorobanti

Capital Social: 200 lei

Telefon: +40 755 138 138

Email: hello@purpleflowers.ro, comenzi@purpleflowers.ro

 

Tot continutul site-ului, imaginile, textele, vizualurile, produsele si informatiile (fara a se limita doar la acestea) prezentate pe www.purpleflowers.ro sunt proprietatea companiei SC SUNTIME EVENTS SRL. Preluarea lor fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare autoritatilor. Preluarea de poze este permisa doar in cazul in care se doreste plasarea unei comenzi firmei SC SUNTIME EVENTS SRL.

 

Prin vizitarea, utilizarea sau plasarea de comenzi pe www.purpleflowers.ro utilizatorii / vizitatorii / clientii declara ca accepta, sunt de acord si inteleg toate clauzele formularului. SC SUNTIME EVENTS SRL nu ofera nicio garantie asupra continutului site-ului, acesta poate sa nu fie in totalitate corect sau valid, putand sa contina erori sau greseli.

 

Achizitionarea de produse se poate face doar de persoane care au minim 18 ani, si doar prin acceptarea listei de Termeni si Conditii in pagina de finalizare a comenzii. Persoanele sub 18 ani, pot efectua comenzi pe site doar daca transmit o data cu comanda si acordul scris al parintelui/tutorelui legal asupra prezentei liste de termeni si conditii la adresa de email comenzi@purpleflowers.ro.

 

Acceptand lista de Termeni si Conditii, clientii declara ca au implinit pana la data plasarii 18 ani, in cazul achizitionarii produselor care contin alcool (sticla vin - din categoria COSURI CADOU sau optiunea ADAUGA CADOU) si ca destinatarul cadoului a implinit 18 ani pana la data livrarii.

 

2 SECURITATE

 

Securitatea datelor tale de card este foarte importanta pentru noi. Siteul www.purpleflowers.ro proceseaza datele de card introduse prin partenerul nostru EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL)

 

Datele de card introduse la achitarea unei comenzi nu sunt stocate pe site si nici nu pot fi accesate de catre angajatii nostri. Pentru siguranta datelor tale, introducerea datelor se efectueaza direct pe serverele securizate EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL). Transmiterea datelor de card se face doar criptat, in conformitate cu legile in vigoare, si numai cu respectarea normelor care se impun pentru securitatea solutiilor de procesare a platilor.

 

3 INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

 

Site-ul www.purpleflowers.ro poate fi accesat si vizitat fara a necesita autentificarea sau inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Autentificarea sau inregistrarea ca utilizator nu este necesara nici in momentul efectuarii unei comenzi.

 

Inregistrarea ca utilizator este recomandata pentru pastrarea istoricului comenzilor, salvarea adreselor favorite, si a datelor de facturare.

 

Inregistrarea ca utilizator se poate face cu adresa de email (necesita confirmare din email), contul de Facebook sau Google Plus. Inregistrarea ca utilizator implica acceptarea prezentului formular Termeni si Conditii. Siteul www.purpleflowers.ro nu inregistreaza/retine/utilizeaza sub nici o forma informatiile referitoare la datele de accesare ale emailului, sau a conturilor de Facebook sau Google Plus. www.purpleflowers.ro nu interactioneaza pe cont propriu sau in numele utilizatorilor / vizitatorilor / clientilor  cu contul acestora de Facebook respectiv Google Plus.

 

Te rugam sa ne semnalezi la hello@purpleflowers.ro orice utilizare potential neautorizata a contului tau sau suspiciune de incalcare a securitatii.

 

4 COMENZI

 

Buchetele de flori, aranjamentele florale si celelalte decoratiuni  prezentate pe site pot fi achizitionate atat online, direct pe site, cat si telefonic la numarul de telefon 0755 138 138 sau prin email la adresa comenzi@purpleflowers.ro.

4.1. COMANDA ONLINE

 

Magazinul de flori online iti da posibilitatea sa comanzi direct pe site buchete de flori, aranjamente florale, cosuri cadou sau plante alegand din oferta variata disponibila prin meniurile “BUCHETE FLORI”, “ARANJAMENTE FLORALE”, “COSURI CADOU”, “PLANTE “ si “OCAZII SPECIALE” dar si compozitii florale unice create de catre designerii nostri special pentru tine.

 

Pentru a plasa o comanda online trebuie sa:

- alegi produsul dorit

- citesti specificatiile, descrierea produsului, sa observi pretul si disponibilitatea lui

- daca este produsul potrivit pentru tine, selecteaza data livrarii, ora de livrare preferata, adauga un mesaj si extraoptiuni daca doresti si adauga produsul in cos

- in acest punct poti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau sa iti faci cont

- completezi datele de facturare

- completezi datele de livrare

- completezi orice alte comentarii ai pentru noi

- selectezi metoda de plata

- apesi butonul finalizeaza comanda

 

Vei primi un email de confirmare a comenzii plasate, factura si apoi confirmarea de livrare.

 

Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. SC SUNTIME EVENTS SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

 

Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comanda sunt enumerate la Cap. 8 PLATA.

 

4.2. COMANDA PRIN TELEFON

 

Oricare din produsele prezentate pe site pot fi comandate telefonic la numarul de telefon 0040 755 138 138. Operatorii nostri sunt pregatiti sa iti raspunda la toate intrebarile tale. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. SC SUNTIME EVENTS SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comanda sunt enumerate la Cap. 8 PLATA.

 

4.3. COMANDA PE EMAIL

 

Operatorii nostri vor prelua imediat comanda transmisa pe email la comenzi@purpleflowers.ro. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. SC SUNTIME EVENTS SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

 

Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comanda sunt enumerate la Cap. 8 PLATA.

 

4.4. CONFIRMAREA DE COMANDA

 

Confirmarea de comanda / Factura Proforma impreuna cu numarul unic de comanda (Order ID) vor fi trimise clientilor doar prin email la fiecare comanda noua plasata pe siteul www.purpleflowers.ro.  Clientul are obligatia de a verifica orice informatie furnizata in cadrul comenzii si de a ne anunta in cazul in care au survenit anumite erori in informatiile oferite. Orice sesizare (in scris prin email, sau telefonic) se va face mentionandu-se numarul unic de comanda primit. In acest caz, clientii vor primi pe email Confirmarea de comanda actualizata.

 

 

5 PRODUSE

 

Produsele cu flori comercializate pe www.purpleflowers.ro nu sunt destinate consumului uman. Cadourile (produse alimentare) care pot fi adaugate produselor cu flori sau produsele alimentare din cadourile afisate in meniul “COSURI CADOU” sunt produse destinate consumului.

 

In baza O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, produsele comercializate pe www.purpleflowers.ro beneficiaza de garantie, cu exceptia produselor perisabile – flori, plante. Siteul www.purpleflowers.ro ofera o garantie de 4 zile pentru mentinerea prospetimii florilor dar numai in conditiile in care se respecta regulile de intretinere mentionate pe eticheta produsului. SC SUNTIME EVENTS va raspunde la orice solicitare de garantie doar daca produsul returnat este intact si insotit de actele doveditoare ale achizitiei. Returnarea produsului se face la sediul vanzatorului sau prin curierat, caz in care costurile expeditiei vor fi suportate de SC SUNTIME EVENTS SRL daca solicitarea este bine intemeiata. Solutionarea garantiei se face in termen de 15 zile de la receptia solicitarii. Nu se acorda garantia produselor ce prezinta urme de lovituri, crapaturi, zgarieri, sau sunt returnate incomplete sau fara actele doveditoare ale achizitiei.

 

5.1. PRODUSE CU FLORI - PLANTE

 

In pagina fiecarui produs vei regasi fotografia, specificatiile si descrierea fiecarui produs in parte. Anumite produse pot deveni indisponibile in stoc la un moment dat. SC SUNTIME EVENTS SRL nu are obligatia de a anunta clientii de stocul disponibil in timp real. Anumite produse pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment, fara a fi obligati sa anuntam clientii sau vizitatorii website-ului de aceste modificari.

 

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, buchetele si aranjamentele pot diferi usor de fotografie in functie de stocurile disponibile si de mana designerului. Plantele pot diferi usor fata de fotografia prezentata de asemenea.

 

Produsele care contin flori sunt realizate handmade, individual, fiind usor diferite intre ele. Nu doar mana designerului poate sa difere. Florile si plantele sunt naturale si unice. Chiar si cele din aceeasi specie difera usor una de cealalta. Si plantele cresc diferit, de aceea ele pot diferi usor fata de fotografia prezentata pe site.

 

Deoarece disponibilitatea anumitor sortimente de flori difera in functie de sezon, sau in cazul in care un anumit sortiment nu exista pe stoc la un moment dat, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa te contactam pentru acord.
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara.
Daca nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara, vom considera ca avem acordul tau.

 

5.2. CATEGORIA “FLORI UNICAT”

 

Buchetele sau aranjamentele de flori comandate in sectiunea “FLORI UNICAT” sunt create in functie de indicatiile tale din sectiunea “Descriere”.

 

Toate informatiile furnizate in cadrul acestui camp vor constitui sursa de inspiratie pentru floristii nostri. Realizarea de buchete si aranjamente florale in funtie de descrierea personalitatii destinatarului se face pe baza experientei si a intuitiei floristilor nostri.

 

In cazul in care cerinta ta nu poate fi realizata in pretul dorit si achitat de tine, vom incerca sa te contactam pentru ati prezenta situatia. In cazul in care nu reusim sa luam legatura cu tine prin canalele folosite in comunicarea anterioara, designerii nostri vor realiza o compozitie cat mai apropiata de descrierea ta, dar care sa se incadreze in pretul achitat.

 

Toate buchetele sau aranjamentele florale comandate folosind aceasta optiune reprezinta strict intuitia floristilor nostri, si nu pot reprezenta, in nici un caz subiectul unei greseli realizate de SC Suntime Events SRL.

 

5.3. PRODUSE ADITIONALE

 

Pentru anumite produse prezentate pe www.purpleflowers.ro ai posibilitatea sa adaugi o vaza sau un cadou.

 

Pretul fiecarui produs aditional este afisat in optiunea de adaugare a produsului respectiv. Adaugarea unui mesaj personalizat este un serviciu gratuit pus la dispozitia clientilor nostri.

 

In cazul in care una sau mai multe dintre aceste aceste optiuni nu sunt active in pagina unui produs, acelui produs nu i se pot adauga produsele aditionale respective.

 

5.4. ANULAREA COMENZII SAU MODIFICAREA PRODUSELOR

 

Te poti razgandi in legatura cu comanda plasata. Modificarea sau anularea comenzii se va face numai in scris, la adresa de email comenzi@purpleflowers.ro cu cel putin 24 de ore anterior orei de livrare.

 

Incercam sa raspundem si modificarilor de ultim moment, insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu cel putin 24 de ore anterior orei de livrare.

 

In cazul anularii comenzii cu respectarea termenului mentionat, SC SUNTIME EVENTS SRL garanteaza returnarea 100% a platii efectuate in termen de maxim 15 zile de la sesizare.

 

In cazul anularii comenzii dupa termenul mentionat, SC SUNTIME EVENTS SRL returneaza numai 50% din plata efectuata in termen de 15 zile de la cerere.

 

Compania isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare cu minim 2 ore inaintea orei de livrare.

 

5.5. INCHIRIERI

 

Toate produsele prezentate in categoria INCHIRIERI se inchiriaza in urma unei solicitari de oferta. SC SUNTIME EVENTS SRL poate stabili preturi diferite pentru fiecare produs in parte in functie de eveniment/ocazie, cantitatea de produse inchiriate sau pachetul de produse inchiriate. Ofertele de pret se transmit pentru fiecare eveniment/ocazie in parte.

 

Produsele se pot inchiria in urma incheierii unui CONTRACT DE INCHIRIERE intre SC SUNTIME EVENTS SRL si client. Transmiterea unei cereri de oferta sau a unei oferte de pret pentru anumite produse nu obliga in nici un fel  clientii sau SC SUNTIME EVENTS SRL daca acestea nu sunt urmate de incheierea unui CONTRACT DE INCHIRIERE.

 

Ofertele de pret transmise sunt valabile 48 de ore. Preturile produselor pot fi modificate dupa expirarea celor 48 de ore chiar daca clientul revine pentru acelasi eveniment/ocazie.

 

Transmiterea unei oferte de pret nu obliga SC SUNTIME EVENTS SRL la rezervarea produselor in cauza. Rezervarea produselor se poate face numai in urma incheierii unui CONTRACT DE INCHIRIERE. Produsele pot fi disponibile la momentul transmiterii ofertei de pret si pot fi indisponibile ulterior daca un alt client incheie un CONTRACT DE INCHIRIERE pentru acestea. SC SUNTIME EVENTS SRL nu are obligatia de a anunta un client in cazul in care alt client isi manifesta interesul pentru aceleasi produse sau in cazul in care un alt client incheie un CONTRACT DE INCHIRIERE pentru aceleasi produse si ele devin indisponibile.

 

6 RETURNAREA PRODUSELOR

 

Conform legii, produsele perisabile nu se pot returna - florile si plantele sunt produse perisabile.

 

Produsele alimentare se pot returna in termen de 15 zile calendaristice iar produsele non-alimentare se pot returna in termen de 30 zile calendaristice de la primirea comenzii in urmatoarele conditii:

- produsele neperisabile se returneaza intacte, doar in ambalajul original, continand toate partile / elementele / accesoriile initiale;

- returnarea se face numai prin trimiterea produselor pe adresa SC SUNTIME EVENTS SRL, Str. Ceaikovski, Nr. 13B, Ap. 02, S2, Bucurest prin orice curier rapid, exceptand Posta Romana;

- transportul coletului de retur va fi platit de catre client in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire;

- in colet se vor afla toate documentele primite initial.

- in colet se va afla FORMULARUL DE RETUR completat si semnat de catre client. FORMULARUL DE RETUR poate fi descarcat aici – link de download

 

Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului de retur care ramane in sarcina clientului, in termen de maxim 15 zile de la primirea solicitarii de returnare si de acceptare a returului din partea SC SUNTIME EVENTS SRL. Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri.

 

7 LIVRARE

 

Livrarea produselor se face prin curier specializat la adresa specificata de catre client in formularul de comanda sau produsele pot fi ridicate de la Atelierul Purple Flowers & Events din Str. Ceaikovski, Nr. 13B, Ap. 02, S2, Bucuresti.

 

Livrarea va fi facuta la data si pe cat posibil intervalul orar sugerat de tine in pagina de produs, la ce adresa doresti in Bucuresti si zonele limitrofe.  

 

Sugerarea unui interval orar nu obliga in nici un fel SC SUNTIME EVENTS SRL. Incercam mereu sa livram comanda in acest interval, dar nu putem garanta decat data livrarii.

 

7.1. TERMEN SI PROGRAM DE LIVRARE

 

Orice comanda poate fi livrata in Bucuresti si in zonele limitrofe, in 2-4 ore de la confirmarea platii.

Programul de livrari este: 09:00 - 21:00 de luni pana duminica.

Orice comanda achitata pana la ora 17 poate fi livrata in aceeasi zi.

 

Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora sau in perioade foarte aglomerate din an (Valentine’s Day, 1-8 martie, Paste, Craciun, onomastici, etc)

 

7.2. COST LIVRARE

 

Livrarea produselor comandate este:

 • gratuita  pentru toate comenzile

 

7.3. CONDITII SPECIALE LIVRARE

        

SC SUNTIME EVENTS SRL nu raspunde pentru livrari nereusite/amanate care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre expeditor. Datorita perisabilitatii produselor cu flori, nu raspundem de deprecierea/ofilirea produselor ca urmare prelungirii timpului de livrare datorita unei adrese de livrare incorect furnizata de client, o amanare sau o redirectionare solicitata de client sau de catre destinatar, o amanare sau o redirectionare survenite ca urmare a lipsei destinatarului de la adresa.

 

In situatia in care accesul la destinatar este restrictionat (portar, punct de control, destinatar internat in spital, etc) iar curierului nu i se permite accesul catre destinatar, sau daca destinatarul lipseste de la adresa, coletul poate fi receptionat de o terta persoana (portar, receptioner, vecin, ruda, coleg, etc.) daca aceasta persoana va semna pentru primirea coletului. In aceste conditii comanda va fi considerata livrata.

 

In cazul in care nicio alta persoana care are acces la destinatar nu doreste sa semneze pentru primire sau destinatarul nu este prezent la adresa si nu poate fi gasit la telefon, curierul va reveni la adresa de maxim inca doua ori. In cazul in care destinatarul nu este gasit dupa 3 incercari, SC SUNTIME EVENTS nu poate fi invinuita pentru livrarea nereusita, iar clientul va fi instiintat asupra acestei situatii, urmand sa ne comunice cum doreste sa procedam. Produsul poate fi distrus, sau poate fi livrat, la cerere, la o noua adresa. SC SUNTIME EVENTS SRL nu este raspunzatoare in cazul degradarii produsului datorita transportarii acestuia de catre curier timp de doua zile. Clientul poate solicita, contra cost, improspatarea aranjamentului daca este cazul. Valoarea necesara improspatarii aranjamentului va fi comunicata clientului la cerere. In cazul in care nu vom putea sa luam legatura cu clientul prin canalele de comunicare folosite anterior, produsul va ramane la Atelierul nostru in asteptare timp de 2 zile. Dupa expirarea acestui termen, produsul va fi distrus iar comanda considerata finalizata.

 

In cazul in care destinatarul refuza primirea coletului, SC SUNTIME EVENTS nu poate fi invinuita pentru livrarea nereusita iar clientul va fi instiintat asupra acestei situatii, urmand sa ne comunice cum doreste sa procedam. Produsul poate fi distrus, sau poate fi livrat, la cerere, la o noua adresa. In cazul in care nu vom putea sa luam legatura cu clientul prin canalele de comunicare folosite anterior, produsul va ramane la Atelierul nostru in asteptare timp de 2 zile. Dupa expirarea acestui termen, produsul va fi distrus iar comanda considerata finalizata.

 

Compania noastra nu isi asuma nicio obligatie daca livrarea nu poate fi efectuata in cazul situatiilor de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu) sau in cazul accesului limitat la adresa. Expeditia comenzii in cauza se poate amana sau redirectiona catre o noua adresa cu livrare in termen de 24 de ore.

 

Deoarece exista anumite perioade foarte aglomerate pe parcursul unui an (Craciun, Valentine’s Day, 1-8 Martie, Paste, alte sarbatori) va rugam sa va programati din timp comenzile realizate in preajma acestor perioade din an. SC Suntime Events SRL isi rezerva dreptul de a decala data de livrare pentru comenzile efectuate in aceste perioade din an, dar numai cu instiintarea clientilor asupra acestui fapt in prealabil. In situatia in care nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu tine, vom considera ca avem acordul tau implicit.

 

O livrare de succes depinde in foarte mare masura de acuratetea datelor care ne sunt furnizate (nume si adresa destinatar, nr de telefon, data si intervalul orar al livrarii etc).

 

Nu poate fi considerata nelivrata / livrare neconforma / marfa ofilita / marfa stricata nici o comanda aflata intr-una din situatiile mai sus mentionate. Ne angajam sa oferim in cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrari clientilor nostri atunci cand ne sunt solicitate si sa facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor.

 

Orice redirectionare a unui produs catre o noua adresa survenita in urma uneia din situatille de mai sus si solicitata de catre client, se face numai in urma achitarii unei taxe de transport de 15 lei/adresa livrare, indiferent de valoarea comenzii.

 

In cazul in care comanda este livrata, sub semnatura, destinatarului mentionat sau unei alte persoane de la adresa, la termenul agreat de ambele parti, atunci compania este exonerata de orice penalitati, amenzi sau returnari pentru orice situatii aparute ulterior.

 

7.4. LIVRARE IN ANONIMAT

 

Comenzile plasate pe www.purpleflowers.ro cu mentiunea de a fi livrate cu pastrarea anonimatului nu vor fi divulgate destinatarului decat in cazuri exceptionale, la cererea Autoritatilor sau in urma acordului clientului.

 

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic inaintea livrarii, pentru validarea adresei si a orei de livrare, dar nu i se va comunica ce urmeaza sa primeasca, folosindu-se termenul general de "colet".

 

7.5. AMBALAJE

 

Acordam o mare atentie ambalajelor folosite pentru a ne asigura ca produsele noastre ajung in perfecta stare la destinatar. In acelasi timp, dorim sa minimalizam folosirea ambalajelor pentru a permite produselor (mai ales produselor care contin flori) sa fie mai vizibile si mai impresionante.

 

Toate buchetele de flori comandate din sectiunea “BUCHETE FLORI” sunt ambalate intr-o hartie discreta, reciclata, maro, captusita cu hartie de matase in ton cu buchetul.

 

Aranjamentele florale comandate din sectiunea “ARANJAMENTE FLORALE” vor fi ambalate, doar daca este neaparat necesar, in folie de celofan transparenta.

 

Cadourile comandate din sectiunea “COSURI CADOU” vor fi ambalate in folie de celofan transparenta, sau in cutii de cadou, dupa caz.

 

Plantele comandate din sectiunea “PLANTE” vor fi ambalate in folii de celofan specifice.

 

Toate produsele vin insotite de eticheta produsului care contine informatiile de intretinere ale acestuia.

 

In cazul in care doriti ca un produs comandat sa fie ambalat intr-un fel anume, sau sa nu contina nici un ambalaj, va rugam sa ne transmiteti acest lucru pe email in momentul efectuarii comenzii, la adresa comenzi@purpleflowers.ro. Clientii pot solicita un ambalaj special, caz in care i se va comunica clientului, costul ambalajului, in functie de solicitare.

 

7.6. CONFIRMAREA LIVRARII

 

SC SUNTIME EVENTS SRL va transmite dupa livrare, in maxim 24 de ore, confirmarea livrarii insotita de poza produsului care a fost livrat, pe email. Aceasta are  scopul de a prezenta imaginea reala a produsului livrat, pozele nefiind prelucrate si prezentand exact produsul dus la destinatie, cu bonul de comanda la vedere, in scopuri de identificare. Pozele pot fi transmise doar prin email, iar compania noastra nu este responsabila pentru erori de comunicare tip: lipsa conexiune internet, date de contact eronate, erori de comunicare etc.  Potrivit legii, orice florarie online are obligativitatea transmiterii pozei martor catre clientul platitor. In perioade foarte aglomerate cum ar fi Valentine’s Day, 1-8 Martie, Paste, Craciun, onomastici, etc. ne rezervam dreptul de a amana/anula transmiterea pozei martor pe email, aceasta putand fi pusa la dispozitia clientilor doar la cerere pe email sau telefonic.

 

8. PLATA

 

Toate preturile afisate pe www.purpleflowers.ro sunt finale si contin TVA 19% in cazul produselor cu flori, al produselor cu alcool si a altor produse nealimentare sau 9% in cazul produselor alimentare si a plantelor vii.

 

Deoarece dorim ca totul sa fie cat mai simplu pentru tine, pentru comenzile online pe site, poti alege oricare dintre metodele noastre de plata: 

 • Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

  Magazinul online http://www.purpleflowers.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc.  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

  Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 • Virament bancar - plata prin banca (cu ordin de plata)

Datele noastre de cont sunt:

SC SUNTIME EVENTS SRL

RO 29550436, J40/380/2012

RO54 RZBR 0000 0600 1544 2597,

Raiffeisen Bank Ag. Dorobanti, Bucuresti

Plata prin virament bancar poate fi realizata la sediul bancii sau prin internet banking. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa confirmarea incasarii de catre institutia bancara.

            Informativ, pentru platile interbancare (din alte banci) efectuate pana la ora 12:00 in timpul zilei, in general, banii sunt transferati in aceeasi zi. Pentru platile interbancare efectuate dupa ora 12, in general banii vor fi transferati in dimineata zilei imediat urmatoare. Pentru platile intrabancare (din banca Raiffeisen), banii sunt transferati aproape instantaneu.

Acest orar este strict informativ, SC SUNTIME EVENTS SRL nu este raspunzatoare in nici un fel pentru intarzierile cauzate de operatiunile de decontare intre banci, si nici pentru alte motive care intarzie virarea banilor in cont.

 

 • Ramburs - plata in numerar la livrare - din motive de securitate, in cazul in care optati pentru plata la livrare prin ramburs, nu se pot efectua comenzi mai mari de 600 lei.

 

 • Numerar prin ridicare de catre curier – poti sa achiti numerar curierului nostru care va ajunge oriunde esti in Bucuresti sau in zonele limitrofe. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa confirmarea incasarii de catre curier. Pentru aceasta metoda de plata se percepe o taxa suplimentara de 15 lei pentru deplasarea curierului la adresa indicata.

 

 • Plata in numerar la Atelierul Purple Flowers & Events din strada Ceaikovski, Nr. 13B, Ap. 02, S2, Bucuresti (intrarea din Str. Mozart). In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa achitare. Programul nostru de functionare este de Luni pana Sambata de la 10:00 la 18:00, Duminica doar cu programare.

 

Pentru comenzile prin email sau telefon, puteti alege oricare dintre metodele de plata urmatoare. Conditiile pentru fiecare din aceste variante sunt enumerate mai sus:

 • Virament bancar
 • Ramburs - plata in numerar la livrare
 • Numerar prin ridicare de catre curier
 • Plata in numerar la Atelierul Purple Flowers & Events

 

Din motive care nu tin de SC SUNTIME EVENTS SRL, se poate intampla uneori sa existe erori in tranzactiile bancare care sa intarzie inregistrarea si procesarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau in cazul in care observati ca tranzactia pe contul dumneavoastra nu a fost efectuata, va rugam sa ne semnalati acest fapt in scris la comenzi@purpleflowers.ro.

 

Eventualele probleme care pot aparea in tranzactiile bancare, pot intarzia onorarea comenzii si, desi regretam orice intarziere, si vom face tot posibilul sa limitam efectele neplacute ale acestor incidente, nu detinem controlul acestor situatii, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru acest fapt si nu vom opera rambursarea platii daca comanda a fost data in lucru chiar si cu intarziere.

 

Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.

 

9 FACTURARE

 

Preturile si modalitatea de plata aleasa sunt specificate in confirmarea de comanda primita pe email. Orice comanda efectuata pe www.purpleflowers.ro va fi procesata si data in lucru doar dupa confirmarea efectuarii platii.  Factura fiscala va fi emisa pe numele platitorului (persoana fizica sau juridica), acesta obligandu-se sa ne furnizeze toate informatiile necesare in vederea intocmirii facturii in conformitate cu legile in vigoare.

 

Conform  articolului 155, Alin. 6 din Codul fiscal "Semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii.", iar conform Codului fiscal art.155, alineatul 8, punctul c: "Se pot transmite facturi prin mijloace electronice". SC SUNTIME EVENTS SRL nu este obligata sa puna la dispozitia clientului factura in format fizic, ci doar in format electronic. La solicitarea clientului, totusi, putem trimite acestuia factura in format fizic, semnata si stampilata, prin curierat cu plata la destinatar. Chitanta/bon fiscal sunt eliberate doar pentru platile cu numerar.

 

10 GARANTII SI RABURSARE PLATI

 

Pentru produsele vandute pe www.purpleflowers.ro, oferim garantia rambursarii 100% a platii, oferirea unui voucher cadou in contravaloare sau livrarea produslui la adresa/la o alta adresa/la o alta data fara nici un cost, daca:

 

 • nu s-a efectuat livrarea din motive care au tinut strict de SC SUNTIME EVENTS SRL.
 • livrarea a intarziat fata de data agreata din motive care au tinut strict de SC SUNTIME EVENTS SRL.
 • a fost livrat un produs diferit fata de cel comandat sau produsele cu flori/plantele au fost livrate necorespunzator din punct de vedere calitativ (flori/plante ofilite/uscate, aspect general necorespunzator). In aceste cazuri sesizarile se iau in calcul doar daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

a) se semnaleaza problema aparuta in termen de 24 ore de la semnarea confirmarii de primire, in scris la comenzi@purpleflowers.ro

b) se transmite, la semnalarea problemei, cel putin o fotografie edificatoare cu produsul gresit/necorespunzator pe aceeasi adresa de email

c) produsul se returneaza intact, in ambalajul original, continand toate partile / elementele / accesoriile initiale (dupa caz);

d) produsul se returneaza in termen de 48 de ore de la semnarea confirmarii de primire pe adresa SC SUNTIME EVENTS SRL, Str. Ceaikovski, Nr. 13B, Ap. 02, S2, Bucurest prin orice curier rapid, exceptand Posta Romana, cu plata la destinatie. SC SUNTIME EVENTS SRL va suporta costul expedierii in aceste cazuri.

e) in colet se vor afla toate documentele primite initial.

f) in colet se va afla FORMULARUL DE RETUR completat si semnat de catre client. FORMULARUL DE RETUR poate fi descarcat aici – link de download

 

In cazul oricarei din situatiile enumerate mai sus, singurele optiuni de compensare sunt rambursarea sumei platite, voucher cadou in contravaloare pentru achizitii viitoare sau re-livrarea produsului la adresa/la o alta adresa/la o alta data. Orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere. Rambursarea sumei platite se va efectua in termen de maxim 15 zile.

 

11 RECLAMATII, PENALITATI SI TERMEN DE PLATA

 

Satisfactia clientilor nostri este extrem de importanta pentru noi. Desi regretam orice incident neplacut, in cazul in care intampini orice fel de probleme te rugam sa te adresezi in scris pe adresa de email la hello@purpleflowers.ro. Pentru rezolvarea reclamatiei este necesar sa incluzi datele tale de identificare, poze doveditoare ale produsului nemultumitor (daca este cazul), precum si detaliile de contact (telefon, adresa de email), numarul comenzii si orice alte detalii pe care le consideri relevante. O reclamatie poate fi depusa in termen de maxim 24 de ore de la producerea evenimentului reclamat pentru produsele perisabile si in maxim 15 zile de la livrare pentru produsele neperisabile. Termenul de solutionare a reclamatiilor este de 5 zile. 

 

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SC SUNTIME EVENTS SRL se obligata sa anunte clientul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Se va incerca mai intai solutionarea unor eventuale probleme pe cale amiabila. In caz contrar, clientul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la companie, daca acest fapt este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea companiei a executarii comenzii in conformitate cu termenele stabilite. In cazul in care compania primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare

 

In cazul in care clientul intarzie plata produselor solicitate, este obligat la plata unei penalitati de 1% pe zi din suma datorata. Termenul maxim de plata pentru orice factura este de 5 zile calendaristice.

 

12 DATE CU CARACTER PERSONAL

 

SC SUNTIME EVENTS SRL prelucrează datele clientilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie.

 

SC SUNTIME EVETS SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul xxx

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata ulterior si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC SUNTIME EVENTS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client / vizitatori. Numele, adresa, numarul de telefon, adresa de email sunt colectate si prelucrate in vederea eliberarii documentelor de plata si a efectuarii tranzactiei bancare (daca este cazul), in vederea contactarii clientului (daca este nevoie), si in vederea livrarii produsului comandat la adresa indicata. Furnizarea acestor date este obligatorie, in vederea onorarii comenzii realizate pe www.purpleflowers.ro. Refuzul de a furniza aceste date, determina anularea comenzii efectuate pe site si rambursarea platii efectuate (daca este cazul). Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către SC SUNTIME EVENTS SRL si sunt comunicate numai firmei de curierat in vederea livrarii produsului la adresa indicata. 


 

Conform Legii nr. 677/2001, clientii / vizitatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si au dreptul de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de email hello@purpleflowers.ro.

 

În cazul în care dezvaluirea datelor este impusa de lege (de exemplu, în vederea executării unei hotărâri judecătoreşti), SC SUNTIME EVENTS SRL se va asigura ca terţul care solicita dezvaluirea acţionează în conformitate cu dispoziţiile legale incidente, iar cererea priveşte numai datele cu caracter personal neexcesive prin raportare la scopul necesitatii. Persoana vizata va fi informată în legatura cu dezvaluirea, numai dacă legea permite.

Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Deoarece pot aparea situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu tine pentru a putea livra comanda efectuata, te rugam ca datele oferite in crearea contului personal (in special adresa de email si numarul de telefon), precum si datele destinatarului, sa fie actuale si corecte.

 

13 UTILIZARE COOKIE-URI

 

Pentru a asigura buna funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.

Ce se înțelege prin cookie-uri?

Cookie-ul este un fişier text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează în calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când îl vizitaţi. Datorită cookie-urilor, site-ul reţine, pe o perioadă de timp, acţiunile şi preferinţele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceţi ori de câte ori reveniţi la site sau navigaţi de pe o pagină pe alta.

Cum puteţi controla cookie-urile?

Puteţi controla şi/sau şterge cookie-urile după cum doriţi – pentru detalii, consultaţi site-ul aboutcookies.org.  Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opţiuni să nu funcţioneze.

 

14 OFERTE SI PROMOTII

 

Ocazional, anumite produse pot fi prezentate pe site cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata, sau numai in perioada in care reducerea este disponibila pe site si nu constituie o oferta permanenta. Orice campanie promotionala desfasurata pe www.purpleflowers.ro poate fi subiectul unor termeni si conditii specifice.

 

Clientii care beneficiaza de aceste promotii sau oferte se vor supune termenilor si conditiilor legate de respectiva promotie sau oferta, respectivele prevederi completand setul de termeni si conditii de fata si nu anulandu-l.

 

In cazul ofertelor promotionale sau a reducerilor de preturi data comenzii/achitarii cat si data livrarii produsului trebuie sa se incadreze in perioada promotiei. In cazul in care un produs achizitionat devine subiectul unei reduceri ulterior, pretul achitat la momentul achizitiei nu poate fi redus, chiar daca data livrarii se incadreaza in perioada promotiei.

 

Periodic, putem oferi un voucher de discount la plasarea unei comenzi noi pe website, ce poate fi folosit la o viitoare comanda. Valoarea discount-ului este stabilita de catre companie. Nu se accepta in acest caz sa se plaseze o noua comanda de catre client folosind voucherul primit, iar prima comanda sa fie anulata. Ne rezervam dreptul de a anula acest tip de comenzi, chiar si in cazul in care sunt achitate (suma fiind returnata in acest caz). Voucherul poate fi folosit doar in cazul in care comanda initiala a fost achitata si livrata cu succes. 

 

Orice oferta promotionala este valabila in limita stocului disponibil, indiferent de perioada promotiei.

 

15 CESIONARE SI SUBCONTRACTARE

 

SC SUNTIME EVENTS SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea si acordul clientului. SC SUNTIME EVENTS SRL va fi responsabila fata de client pentru toate obligatiile contractuale, chiar si in cazul cesionarii si/sau subcontractarii.

 

16 CONFIDENTIALITATE SI PUBLICITATE

 

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte persoane sau nu va face publice nici una dintre informatiile primite de la SC SUNTIME EVENTS SRL. Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre client, incluzand, dar fara a se limita la comanda, vor ramane in proprietatea companiei. Ele pot fi utilizate numai pentru onorarea comenzii.  

 

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de client cu privire la comanda, livrare, comunicari, probleme survenite sau solutionari propuse, fara consimtamantul prealabil scris al SC SUNTIME EVENTS SRL. Orice defaimare, publicitate / reclama negativa, informatii publice daunatoare, facute de catre client fara acordul nostru, atrag apelarea la instantele judecatoresti competente si solicitarea de plata daune, in functie de prejudiciile create.

 

17 RASPUNDERE

 

SC SUNTIME EVENTS SRL nu este responsabila pentru daune de orice fel, pe care clientii sau oricare terte persoane le pot suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SUNTIME EVENTS SRL a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor sau deteriorarea acestora.

 

Daca SC SUNTIME EVENTS SRL nu executa obligatiile sale, clientul va trimite o notificare scrisa companiei, pe email, la hello@purpleflowers.ro. SC SUNTIME EVENTS SRL va propune un plan de actiune de validat intre parti in termen de 5 zile lucratoare de la notificare.

 

18 FORTA MAJORA

 

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

19 RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

 

Conform legislatiei romane in vigoare, prezentul formular intitulat Termeni si Conditii reprezinta un contract de vanzare-cumparare, iar acceptarea prezentului formular inseamna semnarea la distanta a contractului de vanzare-cumparare.

 

Compania respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, cu privire la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea bunurilor si serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

 

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

 

Prezentul formular Termeni si Conditii este redactat in limba romana, in concordanta cu legile actuale in vigoare pe teritoriul Romaniei. Orice traducere in alte limbi are la baza varianta in limba romana, iar orice litigiu se va rezolva in baza variantei Termeni si Conditii in limba romana.

 

20 PREVEDERI DIVERSE

 

In cazul in care una sau mai multe din prevederile formularului Termeni si Conditii este considerata a fi invalida, nula sau neaplicabila, celelalte prevederi raman in vigoare si cu efecte depline. Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.

 

SC SUNTIME EVENTS SRL si clientii vor fi considerati cantractanti independenti si nici uneia dintre parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.

 

Termenii si conditiile siteului www.purpleflowers.ro, inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

 

21 CONSIMTAMANT

 

Clientii / vizitatorii acestui website sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici, indiferent daca comanda produse in cadrul acestui site sau nu. 

Programeaza
o intalnire
Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

Folosim numai flori proaspete comandate direct de pe Bursa de Flori din Olanda

Livrare flori in Bucuresti in 2-4 ore de la comanda si confirmare a platii

Pentru orice informatii si detalii despre starea comenzii, apeleaza numarul direct 0755 138 138

Garantia 100 % RETURNARE PLATA

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult

aboneaza-te la newsletter

si primesti 10% discount

la prima comanda

TRIMITE NU, MULTUMESC
Programeaza
o intalnire
Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire