• florarie online

  • livrare flori in bucuresti

  • 0755 138 138

NUNTI si BOTEZURI

Nuntile si botezurile, prin natura lor, lasa intotdeauna o amintire vie in mintea participantilor. De aceea, tratam fiecare eveniment ca pe o ocazie de a crea o experienta memorabila. Detaliile pot face diferenta dintre un eveniment obisnuit si unul spectaculos, iar decoratiunile si aranjamentele florale pot schimba complet atmosfera oricarei locatii, prin culorile vii, emotiile puternice si miresmele imbietoare ale florilor.

Daca vrei ne putem ocupa de intreaga organizare a nuntii sau a botezului (wedding / baptism planning), sau daca ai nevoie de anumite informatii sau servicii suntem aici pentru tine. Sugestii, idei, propuneri locatii, catering, aranjamente florale si deocoratiuni, invitatii, inchiriere recuzita (props), inchirieri mese, scaune, fete de masa, huse de scaune, inchirieri echipamente lumini, recomandari fotografi, videografi, makeup artists, hairstilist, banduri, dj, sunt doar cateva din solutiile pe care putem sa ti le oferim.
Calitatea serviciilor pe care le oferim este un obiectiv esential in filosofia Purple Flowers & Events. Suntem foarte atenti in alegerea partenerilor cu care lucram, si oferim clientilor nostri servicii premium. Pornind de la florile pe care le folosim in decoratiunile florale, flori importate direct de pe cea mai mare bursa de flori din Olanda, si pana la a face o propunere de locatie, avem mare grija sa verificam fiecare detaliu al ofertei noastre.

 

Suntem constienti cat de importanta este o NUNTA sau un BOTEZ in viata oricarui om. De aceea, ne asiguram ca inainte sa-ti propunem un concept, am acoperit toate detaliile pe care ni le poti furniza, astfel incat sa poti spune „totul a iesit exact cum am visat!”.

Pentru a realiza un eveniment, dorim sa ne intalnim personal cu tine, pentru a intelege pe deplin nevoile tale. Pentru noi cerul este limita, orice se poate realiza atat timp cat se pliaza nevoilor tale. Acest lucru ne face sa credem ca vom colabora in curand.

 
Programeaza
o intalnire
Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

Folosim numai flori proaspete comandate direct de pe Bursa de Flori din Olanda

Livrare flori in Bucuresti in 2-4 ore de la comanda si confirmare a platii

Pentru orice informatii si detalii despre starea comenzii, apeleaza numarul direct 0755 138 138

Garantia 100 % RETURNARE PLATA

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult

aboneaza-te la newsletter

si primesti 10% discount

la prima comanda

TRIMITE NU, MULTUMESC
Programeaza
o intalnire
Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire