• florarie online

  • livrare flori in bucuresti

  • 0755 138 138

Despre noi

Floraria on-line Purple Flowers & Events este o celebrare a pasiunii, a creatiei si a florilor. Designul floral reprezinta forma prin care reusim sa ne surprindem clientii, adaugand culoare si bucurie in viata lor.

Bursa de flori din Olanda ne permite accesul la o varietate imensa de tipuri de flori si o gama bogata de nuante si culori. Asfel, livram buchete de flori si aranjamente care transmit mesajul dorit nu numai prin design, dar si prin compozitie, oferind mereu clientilor nostri flori mai putin cunoscute, sau soiuri noi aparute.

„Esenta designului floral nu o reprezinta doar florile. Emotia pe care reuseste sa o transmita un buchet sau un aranjament floral este la fel de importanta. De aceea, filozofia florariei on-line Purple Flowers a fost construita in jurul creativitatii si puterii de a transmite mesajul potrivit. Florile si toate celelalte elemente decorative sunt mijloacele pe care le folosim pentru a exprima trairile si sentimentele ce dorim sa le transmitem.”

 

DHANIEL NORA, ROXANA BLLINDER & ECHIPA PURPLE FLOWERS & EVENTS

La 23 de ani, Dhaniel Nora a ales sa renunte la pregatirea sa in domeniul bancar, pentru a urma calea pasiunii sale pentru flori si design. A inceput sa lucreze cu flori la Sibiu, iar din 2010 s-a mutat la Bucuresti, unde alaturi de Roxana Bllinder, a pus bazele atelierului floral Purple Flowers & Events. Designul floral reprezinta pentru el o forma de exprimare, iar talentul sau a castigat aprecierea clientilor pentru care a lucrat, creatiile sale fiind foarte admirate. Floraria on-line Purple Flowers a urmat ca o dezvoltare fireasca in cadrul atelierului. Echipa Purple Flowers & Events este alcatuita din persoane care impartasesc aceeasi dragoste pentru flori si pentru care designul floral reprezinta felul de a-si exprima pasiunea pentru creatie.

Buchetele, aranjamentele sau instalatiile florale ce poarta semnatura Purple Flowers & Events deschid un nou drum in industria designului floral din Romania. Purple Flowers & Events a devenit unul dintre cele mai apreciate ateliere de design floral si organizari de evenimente din Bucuresti, cunoscand un real succes si castigand clienti precum Stejarii Country Club, Athenee Palace Hilton, Eforea SPA by Hilton, Novotel, Baneasa Shopping City, Promenada Mall, Centrul Comercial Sun Plaza, Dior, Gucci, Paisi, Parlor, Oriflame, Beautik Haute Parfumerie, Cocolino, Lenor, Land Rover, Mercedes, Tiriac Collection, Siemens, Finlandia, Philip Morris, The Place Concept Store, Molecule F, Camera de Comert Romano-Germana, Wunderman, Golin Harris, Saatchi & Saatchi, MCCann, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One dar si multi alti clienti persoane fizice care au ales creativitatea echipei Purple Flowers pentru evenimentele speciale din viata lor, indiferent ca e vorba de o aniversare, o nunta sau un botez. 

 
Programeaza
o intalnire
Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

Folosim numai flori proaspete comandate direct de pe Bursa de Flori din Olanda

Livrare flori in Bucuresti in 2-4 ore de la comanda si confirmare a platii

Pentru orice informatii si detalii despre starea comenzii, apeleaza numarul direct 0755 138 138

Garantia 100 % RETURNARE PLATA

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult

aboneaza-te la newsletter

si primesti 10% discount

la prima comanda

TRIMITE NU, MULTUMESC
Programeaza
o intalnire
Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire