• florarie online

 • livrare flori in bucuresti

 • 0755 138 138

Cum platesc

Toate preturile afisate pe www.purpleflowers.ro sunt finale si contin TVA. 24% in cazul produselor cu flori, al produselor cu alcool si a altor produse nealimentare sau 9% in cazul produselor alimentare.

 

Deoarece dorim ca totul sa fie cat mai simplu pentru tine, pentru comenzile online pe site, poti alege oricare dintre metodele noastre de plata: 

 • Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

  Magazinul online http://www.purpleflowers.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc.  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

  Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 • Virament bancar - plata prin banca (cu ordin de plata)

Datele noastre de cont sunt:

SC SUNTIME EVENTS SRL

RO 29550436, J40/380/2012

RO54 RZBR 0000 0600 1544 2597,

Raiffeisen Bank Ag. Dorobanti, Bucuresti

Plata prin virament bancar poate fi realizata la sediul bancii sau prin internet banking. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa confirmarea incasarii de catre institutia bancara.

            Informativ, pentru platile interbancare (din alte banci) efectuate pana la ora 12:00 in timpul zilei, in general, banii sunt transferati in aceeasi zi. Pentru platile interbancare efectuate dupa ora 12, in general banii vor fi transferati in dimineata zilei imediat urmatoare. Pentru platile intrabancare (din banca Raiffeisen), banii sunt transferati aproape instantaneu.

Acest orar este strict informativ, SC SUNTIME EVENTS SRL nu este raspunzatoare in nici un fel pentru intarzierile cauzate de operatiunile de decontare intre banci, si nici pentru alte motive care intarzie virarea banilor in cont.

 

 • Ramburs - plata in numerar la livrare - din motive de securitate, in cazul in care optati pentru plata la livrare prin ramburs, nu se pot efectua comenzi mai mari de 600 lei.

 

 • Numerar prin ridicare de catre curier – poti sa achiti numerar curierului nostru care va ajunge oriunde esti in Bucuresti sau in zonele limitrofe. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa confirmarea incasarii de catre curier. Pentru aceasta metoda de plata se percepe o taxa suplimentara de 15 lei pentru deplasarea curierului la adresa indicata.

 

 • Plata in numerar la Atelierul Purple Flowers & Events din strada Ceaikovski, Nr. 13B, Ap. 02, S2, Bucuresti (intrarea din Str. Mozart). In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa achitare. Programul nostru de functionare este de Luni pana Sambata de la 10:00 la 18:00, Duminica doar cu programare.

 

Pentru comenzile prin email sau telefon, puteti alege oricare dintre metodele de plata urmatoare. Conditiile pentru fiecare din aceste variante sunt enumerate mai sus:

 • Virament bancar
 • Ramburs - plata in numerar la livrare
 • Numerar prin ridicare de catre curier
 • Plata in numerar la Atelierul Purple Flowers & Events

 

Din motive care nu tin de SC SUNTIME EVENTS SRL, se poate intampla uneori sa existe erori in tranzactiile bancare care sa intarzie inregistrarea si procesarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau in cazul in care observati ca tranzactia pe contul dumneavoastra nu a fost efectuata, va rugam sa ne semnalati acest fapt in scris la comenzi@purpleflowers.ro.

 

Eventualele probleme care pot aparea in tranzactiile bancare, pot intarzia onorarea comenzii si, desi regretam orice intarziere, si vom face tot posibilul sa limitam efectele neplacute ale acestor incidente, nu detinem controlul acestor situatii, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru acest fapt si nu vom opera rambursarea platii daca comanda a fost data in lucru chiar si cu intarziere.

 

Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.

Programeaza
o intalnire
Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

Folosim numai flori proaspete comandate direct de pe Bursa de Flori din Olanda

Livrare flori in Bucuresti in 2-4 ore de la comanda si confirmare a platii

Pentru orice informatii si detalii despre starea comenzii, apeleaza numarul direct 0755 138 138

Garantia 100 % RETURNARE PLATA

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult

aboneaza-te la newsletter

si primesti 10% discount

la prima comanda

TRIMITE NU, MULTUMESC
Programeaza
o intalnire
Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire