• florarie online

  • livrare flori in bucuresti

  • 0755 138 138

Cum comand

Buchetele de flori, aranjamentele florale si celelalte decoratiuni  prezentate pe site pot fi achizitionate atat online, direct pe site, cat si telefonic la numarul de telefon 0755 138 138 sau prin email la adresa comenzi@purpleflowers.ro.

COMANDA ONLINE

 

Magazinul de flori online iti da posibilitatea sa comanzi direct pe site buchete de flori, aranjamente florale, cosuri cadou sau plante alegand din oferta variata disponibila prin meniurile “BUCHETE FLORI”, “ARANJAMENTE FLORALE”, “COSURI CADOU”, “PLANTE “ si “OCAZII SPECIALE” dar si compozitii florale unice create de catre designerii nostri special pentru tine.

 

Pentru a plasa o comanda online trebuie sa:

- alegi produsul dorit

- citesti specificatiile, descrierea produsului, sa observi pretul si disponibilitatea lui

- daca este produsul potrivit pentru tine, selecteaza data livrarii, ora de livrare preferata, adauga un mesaj si extraoptiuni daca doresti si adauga produsul in cos

- in acest punct poti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau sa iti faci cont

- completezi datele de facturare

- completezi datele de livrare

- completezi orice alte comentarii ai pentru noi

- selectezi metoda de plata

- apesi butonul finalizeaza comanda

 

Vei primi un email de confirmare a comenzii plasate, factura si apoi confirmarea de livrare.

 

Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. SC SUNTIME EVENTS SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

 

COMANDA PRIN TELEFON

 

Oricare din produsele prezentate pe site pot fi comandate telefonic la numarul de telefon 0040 755 138 138. Operatorii nostri sunt pregatiti sa iti raspunda la toate intrebarile tale. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. SC SUNTIME EVENTS SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comnda sunt enumerate la Cap. 8 PLATA.

 

COMANDA PE EMAIL

 

Operatorii nostri vor prelua imediat comanda transmisa pe email la comenzi@purpleflowers.ro. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. SC SUNTIME EVENTS SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

 

Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comanda sunt enumerate la Cap. 8 PLATA.

 

CONFIRMAREA DE COMANDA

 

Confirmarea de comanda / Factura Proforma impreuna cu numarul unic de comanda (Order ID) vor fi trimise clientilor doar prin email la fiecare comanda noua plasata pe siteul www.purpleflowers.ro.  Clientul are obligatia de a verifica orice informatie furnizata in cadrul comenzii si de a ne anunta in cazul in care au survenit anumite erori in informatiile oferite. Orice sesizare (in scris prin email, sau telefonic) se va face mentionandu-se numarul unic de comanda primit. In acest caz, clientii vor primi pe email Confirmarea de comanda actualizata.

Programeaza
o intalnire
Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire

Folosim numai flori proaspete comandate direct de pe Bursa de Flori din Olanda

Livrare flori in Bucuresti in 2-4 ore de la comanda si confirmare a platii

Pentru orice informatii si detalii despre starea comenzii, apeleaza numarul direct 0755 138 138

Garantia 100 % RETURNARE PLATA

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult

aboneaza-te la newsletter

si primesti 10% discount

la prima comanda

TRIMITE NU, MULTUMESC
Programeaza
o intalnire
Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire